دانلود سوالات قالی بافی درجه 2 فنی حرفه ای با جواب - در این محصول از سایت فایل کست مهمترین و پرتکرارترین سوالات تستی ادوار گذشته این رشته جمع آوری شده و در قالب فایل PDF ...
دانلود سوالات قالی بافی درجه 2 فنی حرفه ای ، در این پکیج از سایت فایل کست، مهمترین و پرتکرارترین سوالات رشته قالی بافی درجه 2 مخصوص سازمان فنی و حرفه ای کشور تهیه و جمع آوری شده که قبولی شما در آزمون این درس را صدرصد تضمین می کند. کافیست از بخش بالای سایت اشتراک با مبلغ جزئی را خریداری نموده و بلافاصله فایل های PDF را دانلود نماید.
1. قديمي ترين فرشي كه كشف شد نامش چه بود و مربوط به چه دوره اي مي باشد؟
الف) پازيريك (هخامنشي ) ✅
ب) اردبيل (ارديبل )
ج) چلسي ( ايران )
د) نقش ترنج (متروپوليتن )
2. واحد اندازه گيري نخ ابريشم چيست ؟
الف) گجين
ب) سرازين
ج) دنير ✅
د) درم يا سنگ
3. قسمتي از چله شل است براي رفع اين عيب چكار بايد كرد؟
الف) زير اين چله ها تخته اضافي مي كنيم ✅
ب) قسمت ديگر را شل مي كنيم
ج) در اين قسمت با دقت بيشتري بافت را انجام ميدهيم
د) نياز به كاري ندارد و مثل ساير قسمت ها به يافت ادامه مي دهيم
4. هر چه رجشمار فرش بيشتر باشد طول پرز چه تغييري مي كند ؟
الف) تغييري نمي كند
ب) كمتر مي شود ✅
ج) بيشتر مي شود
د) دلخواه بافنده است
5. گوشه پيچ معادل كدام كلمه است ؟
الف) راست رو
ب) كناره قالي
ج) شيرازه ✅
د) قاب كناره قالي
6. براي محاسبه نقشه چه قسمتي از نقشه شمرده مي شود ؟
الف) عرض نقشه ✅
ب) طول نقشه
ج) عرض و طول نقشه
د) تفاوتي نمي كنند
7. براي جدا سازي فرش از دار پس از اتمام بافت به چه صورت عمل مي شود ؟
الف) فرش را به يكباره از سمت راست شروع به قيچي كردن مي كنيم
ب) چله ها را سفت مي كنيم و از سمت راست شروع به قيچي كردن ميكنيم
ج) چله ها را كمي شل ميكنيم و از فاصله 10-15 سانتيمتري تا زنجيره بافي cm5 به cm5 از كناره ها و وسط بطور متناوب قيچي مي كنيم ✅
د) چله ها را كاملاً شل مي كنيم و از سمت راست شروع به قيچي كردن مي كنيم
8. پيدا شدن تار و پود فرش را بدليل كوتاه گرفتن پرز قالي را چه مي گويند ؟
الف) ترنج داشتن
ب) ذرتي ✅
ج) سره ذاشتن
د) دو رنگي
9. شيرازه معمولاً از رنگ كدام قسمت فرش تبعيت ميكند؟
الف) حاشيه
ب) زمينه ✅
ج) گلهاي اصلي
د) لچك
10. استفاده از گره هاي جفتي و كمانشي باعث چه عيبي در فرش ميشود؟
الف) خلوت بافي
ب) پارگي
ج) غلط بافي
د) پوك و توخالي بودن ✅
آموزش فنی حرفه ای قالیبافی از جمله آموزشهایی است که در ایران با توجه به تاریخچه و فرهنگ کشور، از اهمیت ویژهای برخوردار است. تولید فرش و قالی بافی به عنوان یک هنر و صنعت مورد توجه زیادی قرار گرفته و از گذشته تا به امروز جزء مهمی از اقتصاد کشور به شمار میآید. بدیهی است که از طریق آموزشهای متخصصانه و فنی حرفه ای، کیفیت تولیدات متناسب با استانداردهای بینالمللی افزایش مییابد. مدرک فنی حرفه ای قالیبافی درجه ۲ از جمله مدارکی است که نشاندهنده تسلط فرد بر این صنعت و هنر میباشد. در ادامه، مراحل دریافت این مدرک توضیح داده شده است. نمونه سوالات فنی حرفه ای تمامی رشته ها را از سایت فایل کست دانلود نماید.
قبل از شروع به هر گونه فرآیندی، اهمیتی دارد که با شرایط و پیشنیازهای لازم برای دریافت مدرک فنی حرفه ای قالیبافی درجه ۲ آشنا شوید. این شرایط معمولاً شامل داشتن مدرک فنی حرفه ای قالیبافی درجه ۱، یا تجربه کاری معادل میشود.
پس از اطمینان از داشتن پیشنیازهای لازم، میتوانید برای شرکت در آزمون مدرک فنی حرفه ای قالیبافی درجه ۲ ثبت نام کنید. این ثبت نام معمولاً از طریق سازمان فنی و حرفهای استان یا سازمان مربوطه صورت میگیرد.
پس از ثبت نام، شما باید در آزمون مربوطه شرکت کنید. آزمونهای مربوط به مدرک فنی حرفهای قالیبافی درجه ۲ به منظور ارزیابی دانش و مهارتهای فرد در زمینه قالیبافی برگزار میشوند. این آزمونها ممکن است شامل آزمون عملی و آزمون تئوری باشند. در آزمون عملی، مهارتهای قالیبافی، نحوه استفاده از ابزارها و تجهیزات مورد نیاز برای قالیبافی بررسی میشود. در آزمون تئوری، دانش نظری مورد نیاز برای قالیبافی ارزیابی میشود.
بعد از برگزاری آزمون، نتیجه ارزیابی اعلام میشود. در صورت قبولی در آزمون، میتوانید مدرک فنی حرفه ای قالیبافی درجه ۲ را دریافت کنید. این مدرک نشان دهنده مهارتهای فرد در زمینه قالیبافی است و در کسب و کارهای مرتبط با این حوزه میتواند بسیار مفید باشد.
پس از اعلام نتیجه و قبولی در آزمون، میتوانید مدرک فنی حرفه ای قالیبافی درجه ۲ خود را از سازمان فنی و حرفهای استان یا سازمان مربوطه دریافت کنید. این مدرک تأییدیهای از مهارتهای شما در زمینه قالیبافی است و میتواند در ارتقا وضعیت شغلی و کسب و کار شما تأثیرگذار باشد.
قالیبافی یکی از هنرها و صنایع دستی باستانی ایران است که به عنوان یکی از بهترین و زیباترین هنرهای دستی جهان شناخته میشود. این هنر که تاریخچهای چند هزار ساله دارد، از زمان باستان تا امروز جزء اصلی فرهنگ و هنر ایران بوده و هست. با توجه به تولیدات بینظیر قالیها و فرشهای ایرانی، این صنعت به یکی از مهمترین عوامل صادراتی کشور تبدیل شده است. در این مقاله، به معرفی کامل رشته قالیبافی در ایران، بازار کار، موقعیتهای شغلی و آینده این حوزه خواهیم پرداخت.
قالیبافی یکی از هنرهای دستی سنتی و صنایع دستی ایران است که به عنوان یکی از زیباترین و بهترین هنرهای دستی جهان شناخته میشود. این هنر از دوران باستان در ایران تولید میشده است و تاریخچهای بسیار طولانی دارد. بافت قالیها به عنوان اصلیترین نماینده هنرهای دستی ایران شناخته میشود و در همه نقاط جهان طرفداران خاص خود را دارد.
با توجه به ارزش بالای قالیهای ایرانی در بازار جهانی، صنعت قالیبافی در ایران از اهمیت ویژهای برخوردار است. تولیدات قالیبافی در ایران نه تنها نیاز داخلی را تامین میکند، بلکه به دلیل کیفیت بالا و طرحهای منحصر به فرد، به بازارهای جهانی نیز صادر میشود. بازار کار در حوزه قالیبافی عبارت است از:
کارخانههای تولیدی قالی و فرش
کارگاههای قالیبافی
فروشگاههای فرش و قالی
طراحان قالیهای دستبافت
مراکز تخصصی تربیت مهارتهای قالیبافی
بخشهای مرتبط با بازاریابی و صادرات قالیهای ایرانی
بافندگان قالی: افرادی که در کارگاهها و کارخانههای تولیدی مشغول به بافت قالیها هستند.
طراحان قالی: افرادی که الگوها و طرحهای مختلف قالیها را طراحی میکنند.
تعمیرکاران و بازسازان قالی: افرادی که مهارت تعمیر و بازسازی قالیها را دارند و در حفظ و نگهداری قالیهای قدیمی نقش دارند.
مدیران تولید و بازاریابی: افرادی که مسئولیت مدیریت کارخانهها، کارگاهها یا فروشگاههای فرش و قالی را بر عهده دارند.
استادان و مربیان آموزشی: افرادی که مهارتهای خود را به دیگران آموزش میدهند.
مشاوران صادراتی: افرادی که در صادرات قالیهای ایرانی به بازارهای جهانی مشغول به کار هستند.
رشته قالیبافی با توجه به ارثی که از دوران باستان به دست آورده و با توجه به بازار جهانی، آیندهای روشن دارد. بازار جهانی هنرهای دستی، به ویژه قالیبافی، همواره در حال گسترش است و ایران به عنوان یکی از اصلیترین تولیدکنندگان قالی در جهان موقعیت بسیار خوبی دارد. از این رو، میتوان گفت که آینده رشته قالیبافی در ایران بسیار روشن و پر از فرصتهای شغلی است. به طور کلی، از ویژگیهای آینده رشته قالیبافی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
افزایش تقاضا برای قالیهای ایرانی در بازار جهانی
توسعه فناوریهای جدید در تولید و طراحی قالیها
افزایش سرمایهگذاری در صنعت قالیبافی
ایجاد فرصتهای شغلی بیشتر در بخشهای مختلف این صنعت
توجه توجه :
با تهیه این پکیج هیچ نیازی به خرید کتاب و منبع خاص دیگری ندارید
کافیست از بخش بالای سایت اشتراک را خریداری کرده و فایل ها
را به صورت مستقیم از سایت فایل کست دانلود کنید. موفق باشید
حسبی الله 🧡